majatalo? pienhotelli? B&B?

November 30, 2015

Myötätuuli on majoittanut vieraita jo lähes neljä vuotta ja aina vaan törmäämme yksinkertaiseen ongelmaan:

Mikä sana määrittelee meitä parhaiten?

 

Englanninkielinen lyhenne B&B kuvaa meitä hyvin: meiltä saa aamiaisen ja mukavan vuoteen. Meillä voi viettääaikaa mukavasti olohuoneessa istuen, teetä tai kahvia siemaillen. Niin halutessaan voi toki olla omassa tilavassa huoneessaankin tehden mitä haluaa. Suomalaiseen suuhun tämä lyhenne vaan ei aina taivu.

 

 

Entäs sitten hotelli? Hotellista tulee mieleen iso, neutraali tila jossa aikaa vietetään omassa huoneessa. Ei oikein sovi kuvaamaan meitä.

 

Pienhotelli? Kummallinen sana joka ei kerro oikeastaan mitään muuta kuin sen,että olemme pieni, asiakashuoneitakin vain yhdeksän. Mutta se on kuitenkin jotenkin kodikkaampi sana kuin hotelli.

 

Majatalo- sana tuntui luontevalta käyttää, se on jotenkin kodikas ja rento. MUTTA käytössä se on osoittautunut välillä hieman hankalaksi, antaen ihmiseille mielikuvan jostakin motellin ja hostellin lähimaastosta - varsinkin miehillä tuntuu olevan vaikea sijoittaa majataloa hotellin läheisyyteen.

 

Nyt päätimme ratkaista asian kertaheitolla! Pyydämme kaikkia miettimään mikä sana on se joka kuuluisi Myötätuulen yhteyteen! Mikä sana kuvastaa kodikasta ja rentoa, mielestämme tasokasta majoittumismahdollisuutta? Mikä sana kertoo sen, että meillä voi luottaa rauhaan ja hiljaisuuteen, hyvään aamiaiseen ja ystävälliseen palveluun?

 

Toivomme riehakasta ideointia ja runsasta osallistumista! Kaikkien ehdotuksensa meille joulukuun 15 päivään mennessä lähettäneiden kesken arvomme luonnollisesti 2 hengen majoittumisen meillä voittajan valitsemana ajankohtana!!

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

September 9, 2019

January 1, 2018

November 29, 2017

July 19, 2017

December 25, 2016

April 25, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Majatalo Myötätuuli  Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
  • w-youtube