Entä jos saisin päivän omaan käyttöön?

July 28, 2016

Pitkän ja kelien puolesta vaihtelevan kesän lopussa sitä ihmettelee mihin aika katosi? Mitä ihmettä minä tein sillä aikaa kun kesä kului? Minne se meni?

 

Kuten niin monet muutkin, minä vietin kesäni töissä - majatalo on onneksi pitänyt minut kiireisenä koko kesän! Minä tiedän aika tarkkaan mihin olen aikani käyttänyt - siivoamista, leipomista ja ruuanlaittoa on riittänyt. Ja teatteria. Ja taas siivoamista! 

 

Mutta kuten niin monet, minäkin mietin miten ihanaa olisi jos joskus saisin kokonaisen viikonlopun aikaa - aikaa tehdä mitä haluan! Ja mitähän minä sitten tekisin? Ensimmäisen viikonlopun varmasti aika tarkkaan samaa kuin teen yleensäkin: siivoisin, leipoisin ja tekisin ruokaa... itselleni. Siivoisin omat kaappini, ruokkisin itseni herkkuruuilla, leipoisin itselleni mustikkapiirakkaa...

 

Seuraavan viikonlopun (jos saisin vielä toisenkin itselleni) haluaisinkin sitten jo tehdä jotain muuta. Haluasin hemmotella itseäni, herättää uusia ajatuksia, selvittää vähän päätäni, miettiä tavoitteitani...

Ja istuisin hiljaa. Vain istuisin. Tekemättä mitään. Niinkuin meidän neidit:

 

 

Minä olen mielestäni hyvin tehokas ihminen. Voin jopa tunnustaa, että inhoan laiskottelua. Siis eiteni, En muiden, Mutta viimeaikoina olen oivaltanut, että istuminen ja pilvien katselu ei olekaan laiskottelua vaan parhaimmillaan hyvinkin kehittävää toimintaa. Olen lopultakin oppinut rauhoittumaan välillä jotta jaksan sitten välillä olla tehokas. Kiitos majatalon.

 

Ihanaa on ollut kesänmittaan seurata  asiakkaita jotka nauttivat meidän rauhastamme tekemättä mitään. Myötätuulen sijaintihan tukee juuri hidastamista, rentoutumista ja luovaa ajattelua! Ja selvästi tämä levollisuus on tarttunut asiakkaisiin - ja jopa minuun, vaikka olenkin häärinyt keittiössä ja kasvihuoneessa.  

 

Vaikka oikeasti on pakko tunnustaa, että kesään on kuulunut sydämen lyöntitiheyttä kiihdyttäviäkin hetkiä, niin pääsääntöisesti voin huokaista ja todeta, että olen niin onnekas kun minun työni näin palkitsevaa ja rauhoittavaa! Ja tätä maisemaa kyllä on aika hauska tuijottaakin:)

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

September 9, 2019

January 1, 2018

November 29, 2017

July 19, 2017

December 25, 2016

April 25, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Majatalo Myötätuuli  Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
  • w-youtube