Päivät pitenevät

December 25, 2016

Vaikkei heti uskoisikaan, olemme menossa kohti kevättä! Päivät pitenevät ja jossain vaiheessa taas aurinkokin alkaa lämmittää.... muttei ihan vielä. Ensin tulee lumi ja pakkanen (toivottavasti)! Pienen joululoman jälkeen majatalokin herää alkuvuoteen ja arkinen aherrus alkaa taas.

Tosin tänä vuonna arki jää lyhyeksi: heti tammikuussa tulee Amelia taas portugalista opettamaan ruuanlaittoa, teemme niin keittoja kuin upeita jälkiruokiakin! Maltan tuskin odottaa!

 

 

Portugalilainen suklaamakkara on yksi ehdottomia suosikkejamme ja sitä on tarjoiltu Myötätuulessa Amelian viime kurssista lähtien useinkin! Samoin olemme nauttineet portugalilaista tomaattikeittoa (sisältäen kananmunaa!!) useinkin!

 

 

Ja välittömästi joululoman jälkeen aloitamme talviteatterin harjoitukset! Jännittävää nähdä miten Tiinan ja Villen rakkakustarina kehittyy ja etenee - vai eteneekö se? Vastausta emme tiedä ennen ystävänpäivää (14.2) jolloin ensi-illassa selviää miten heille käy!! Toivottavasti näytelmässä on onnellinen loppu...

 

Tammikuussa jo hiljaisuudenretriitit jatkuvat. Niistä on tulossa tärkeä osa toimintaamme ja ne tuovat mukavaa rauhaa kaiken kokkaamisen, taiteilun, teatterin hälinän ja  muun metelin keskelle!!! Erilaiset teemat tekevät hiljentymisestä ja tavoitteiden tarkentamisesta vähän helpompaa eikä yksi päivä tahdo oikein edes riittää kun alkuun pääsee!

 

Ei siis arjesta tietoakaan - valoa ja iloa tulee päivä päivältä lisää joten tylsäksi ei tämä elämä käy!

 

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

September 9, 2019

January 1, 2018

November 29, 2017

July 19, 2017

December 25, 2016

April 25, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload