Yllätyksiä kylpyhuoneessa

July 22, 2017

Jokainen majoitusyrittäjä kammoaa sanoja: raanasta ei tule kuumaa vettä..... Niin minäkin. Siksi olen joutunut tutustumaan siihen pellettilämmittäjääni niin hyvin (suhteemme on suorastaan intohimoinen välillä, se on luotu pitkien pannuhuoneessa vietettyjen tuntien aikana, välillä itkua vääntäen, välillä helpotuksesta huokaisten..). Olen opetellut tuntemaan lämmityskattilan sielunelämää enemmän kuin koskaan kuvittelin tarpeelliseksi. Itse asiassa, jos joku tarvitsee apua omansa kanssa, minulle voi soittaa ja kysyä neuvoa!

 

Siksi en ollutkaan yhtään varautunut tilanteeseen, kun asiakas iloisena ilmoitti, että vessanpytystä tulee lämmintä vettä - kuumaa suorastaan! Miten hän oli asian huomannut, sitä en tiedä, mutta oikeassa hän oli - vessaa vedettäessä pyttyy tuli lämmintä vettä!  No, en edes yrittänyt ratkaista tätä ongelmaa itse vaan soitin luottomiehelleni ja pyysin apua - onneksi ongelma ei ollut suuri, suntti mennyt (ei aavistustakaan mitä se tarkoitti) ja osa vaihtoon! Taas tulee pytystä kylmää vettä:)!!!

 

Mutta tänään sitten se kauhun hetki koitti kun kohtelias asiakas sanoi, että viileä suihku kyllä virkisti mutta ehkä haluan tehdä asialle jotain ennen seuraavia asiakkaita! IIIIIK!!!! No kylmää se vesi ei onneksi ollut, viileää vain - mutta!

Taas soitin luottomiehelle ja nopeasti hurahti toijota pihaan. Joku hemmetin pumppu jonka tehtävänä on lähettää kuumaa vettä raanoihin oli jysähtänyt  ja siis vaihdettava. Luottomies lähti pumppukauppaan ostamaan uutta pumppua ja minä jatkoin mankeloimista. Mutta sitten soitettiin toinenkin luottomies paikalle kun vanha pumppu ei halunnut lähteä irti. Tämä uudempi mies ihmetteli mikä sille pumpulle oli tullut kun hän juuri 15 vuotta sitten sen oli asentanut.... Mielenkiintoista tarinaa lyhentääkseni, lopulta Hemppa vaihtoi pumpun uuteen ja taas tulee lämmintä vettä oikeista paikoista!

 

Tarinan opetus on siis se, että jokaisella majatalon emännällä olisi parasta olla vähintään yksi mutta mieluummin kaksi luottomiestä jemmassa. Ja toinen niistä kannattaisi pitää aina kylpyhuoneessa, toisen voi sitten sijoittaa vaikka pannuhuoneeseen!

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

September 9, 2019

January 1, 2018

November 29, 2017

July 19, 2017

December 25, 2016

April 25, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Majatalo Myötätuuli  Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
  • w-youtube