1-HENGEN HUONEISTA 4 -HENGEN KOKONAISUUTEEN

 

Myötätuulessa on yhteensä 9 asiakashuonetta  (3  yhden hengen huonetta, 4 kahdenhengen  ja 1 neljänhengen huone). Ilman lisävuoteita voimme majoittaa 17 henkeä mutta kaikkiin huoneisiin mahtuu lisävuode, joten voimme majoittaa kaikkiaan 26 henkeä.

 

Huoneiden 8 ja 9 välissä sijaitsee olohuone ja aivan vieressä on asiakaskeittiömme - näin huoneet muodostavat kodikkaan kokonaisuuden jos vaikka ystävykset tai perhe haluaa lomailla yhdessä.

 

Huoneemme ovat kodikkaita ja tilavia, kauniisti kalustettuja ja mukavia. Liinavaatteet ja pyyheliinat kuuluvat luonnollisesti jokaisen huoneeen varusteluun.

 

Asiakaskeittiö on kaikkien käytettävissä, samoin kuin olohuone kirjoineen, pianoineen ja televisioineen. Koko talossa on langaton WIFi joka myös on asiakkaiden käytössä maksutta.

 

Vastataksemme allergiavapaitten huoneitten kysyntään teemme juuri remonttia toiseenkerrokseen minne valmistuu mukava huoneisto. Sinne voimme majoittaa 2-6 henkeä. Hajusteiden, hiuslakkojen ym allergiaa aiheuttavien aineiden käyttö on siellä kiellettyä.

 

 

Majatalo Myötätuuli  Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
  • w-youtube