​Myötätuulessa tapahtuu

VILLIYRTTI KURSSIT:

 Päivillin kanssa

14.10. Villi hyvinvointi

28.10. Kurpitsa ilta

11.11. Muistellaan kesää ruokakurssi

HILJENTYMINEN - RETRIITIT

 

Retriitin ajatuksena on, että jokainen hiljenee ja löytää itsestään tilaa ajatella. Puhumattomuus on keino rauhoittua ja pysähtyä kaiken kiireen keskellä. Teemaretriiteissä erilaiset tehtävät helpottavat hiljentymistä ja keskittymistä mutta  jokainen voi halutessaan myös hiljentyä tekemättä mitään.

Retriitin aikana on varattu myös mahdollisuus keskusteluun vetäjän kanssa, jos tarvetta siihen ilmenee - muuten ollaan hiljaa ja puhumatta koko retriitin ajan.

 

runoretriitti                                                              

Runojen herkät sanat raamittavat hiljaisuutta tässä retriitissä. Saat kuulla, lukea ja halutessasi myös kirjoittaa runoja.

 

voimaantumisretriitti                                           Rentoutuminen, omien vahvuuksien  löytäminen, tavoitteiden tarkastelu- rauhassa, hiljaisuudessa, rohkeasti ja uskaltaen.

 

kirjoittamisretriitti                                              

Sanat kuljettavat ajatuksia, avaavat ovia ja löytävät vastauksia. Kirjoittaminen on lohdullista ja kannustavaa ja hiljaisuus antaa tilaa yllättävillekin sanoille.

 

 

 

 

Taidekurssit

 

Leila Selmo on herkkä ja innostava opettaja jonka mottona voisi hyvin olla 'kuka tahansa voi oppia'!

Leila opettaa siten, että nekin, jotka uskoivat etteivät ikinä voi piirtää tai maalata huomaavat oppivansa!

 

Näillä tunneilla tärkeintä ei oikeastaan ole millaisia taideteoksia saadaan aikaiseksi vaan se mitä opitaan niitä tehdessä - matka on ikäänkuin tärkeämpi kuin päämäärää. Myötätuuli toivookin, että mahdollisimman moni uskaltaisi tarttua haasteeseen ja tehdä maailmastaan positiivista taiteentekemisen keinoin.

Ilmaisutaito- ja teatterileirit

Aikuisten ilmaisutaitokurssit

Alakouluikäisten leiri (otamme mukaan myös 7-lk) 

 

Äänenkäyttö, esiintymisjännitys, kehon hallinta, esityksen jäsentely ja harjoitettelu... Näihin perehdymme kolmen päivän ajan. Teemme itse ja harjoittelemme valmiita tekstejä, kuuntelemme ja esiinnymme, nauramme ja jännitämme. Hyödyllistä arkielämän ja työelämän tilanteissa kuin myös esiintyessäkin!

Viereinen kuva on lasten ja aikuisten yhteispropjektista.

HYVINVOINTI

 

Voimaantumisviikonloppu rakentuu yhdessä tekemiseen, yhdessä keskustelemiseen (ja usein nauramiseenkin) ja oman itsen peilaamiseen toistenkin kokemusten kautta. Mikä minulle on tärkeää ja mikä minut tekee onnelliseksi ovat tärkeitä kysymyksiä tänä viikonloppuna, samoin kuin myös sen pohtiminen miten voin saavuttaa sen mitä haluan.

 

Hiljentymisviikonloppu taas rakentuu rauhoittumisen ja rentoutumisen ympärille. Ohjatut tuokiot ja yksin rauhoittuminen rakentavat kokonaisuuden joka myös houkuttelee pohtimaan omaa onnellisuutta ja päämääriä. Myötätuulen ympäristö on kuin tarkoitettu rauhoittumiseen – lenkkitossut mukaan ja rennot kävelyt maalaismaisemassa auttavat koko kehoa rentoutumaan – saunan pehmeät löylyt vielä täydentävät kokonaisuuden.

.

Perjantaista sunnuntaihin kestävä retriitti maksaa 166 € sisältäen täysihoidon ja majoittumisen yhdenhengen huoneissa.

 

Kaikki retriitit on kuitenkin rakennettu niin, että osallistua voi tarvittaessa vain lauantaipäiväksikin. Yhdenpäivän kestävä retriitti täysihoidolla maksaa 48 euroa.

 

 

 

kalenteri 

 

Majatalo Myötätuuli  Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
  • w-youtube