top of page

​Myötätuulessa tapahtuu

IMG_0343.JPG
Ilmaisutaito- ja teatterileirit

Aikuisten ilmaisutaitokurssit Luontevasti puhumaan

17.-19.2. 2023

12.-14.5. 2023

kurssin hinta täysihoidolla  240€

 

Äänenkäyttö, esiintymisjännitys, kehon hallinta, esityksen jäsentely ja harjoitettelu...

Näihin perehdymme kolmen päivän ajan. Teemme itse ja harjoittelemme valmiita tekstejä, kuuntelemme ja esiinnymme, nauramme ja jännitämme. Hyödyllistä arkielämän ja työelämän tilanteissa kuin myös esiintyessäkin!

SEURAAVAT KURSSIT:

 2023:

 

15.-17. Portugalin kielikurssi

keskittyen sujuvan suullisen kielitaidon kehittämiseen.

Aloitamme  päivät portugalin oppitunnilla (opettajana kieltenopettaja Portugalista). Sen jälkeen teemme yksin/pareittain/ ryhmässä käytännön harjoituksia.    

KIRJOITTAMIS- / TAIDE RETRIITIT

17.3.     10.4.     

Päivän retriitti - päivä itselle ja rauhoittumiselle. Päivä aikaa etsiä ja löytää. Päivä pysähtymistä ja voimaantumista.
Kirjoittaminen ja / tai maalaaminen auttaa keskittymään ja löytämään omat ajatukset hiljaisuudessa. Pienen harjoittelun jälkeen voi sitten jo kuunnella itseään ja nauttia - hiljaisuudesta! Ja hiljaisuudesta löytyvät ehkä sitten ne etsityt sanatkin.
Päivän retriitin hinta sisältäen ruokailut 57€.

 

HYVINVOINTI

 

Voimaantumisviikonloppu rakentuu yhdessä tekemiseen, yhdessä keskustelemiseen (ja usein nauramiseenkin) ja oman itsen peilaamiseen toistenkin kokemusten kautta. Mikä minulle on tärkeää ja mikä minut tekee onnelliseksi ovat tärkeitä kysymyksiä tänä viikonloppuna, samoin kuin myös sen pohtiminen miten voin saavuttaa sen mitä haluan.

 

Hiljentymisviikonloppu taas rakentuu rauhoittumisen ja rentoutumisen ympärille. Ohjatut tuokiot ja yksin rauhoittuminen rakentavat kokonaisuuden joka myös houkuttelee pohtimaan omaa onnellisuutta ja päämääriä. Myötätuulen ympäristö on kuin tarkoitettu rauhoittumiseen – lenkkitossut mukaan ja rennot kävelyt maalaismaisemassa auttavat koko kehoa rentoutumaan – saunan pehmeät löylyt vielä täydentävät kokonaisuuden.

.

Perjantaista sunnuntaihin kestävä retriitti maksaa 166 € sisältäen täysihoidon ja majoittumisen yhdenhengen huoneissa.

 

bottom of page