​Myötätuulessa tapahtuu

SEURAAVAT KURSSIT:

3.-4.4. Terveellistä pikaruokaa

Kokki-Pate opettaa miten tehdään sydän- ja aivoystävällistä ruokaa mahdollisimman helposti. Perjan-taina terveellisen päivällisen elementit, lauantaina nopeita terveellisiä ja helppoj välipaloja ja lounasta.

Kurssin hinta 49€. Ilmoittumiset =45 316 7280 / myotatuuli@myotatuuli.org

17.-24.10. Portugalin kielikurssi

keskittyen sujuvan suullisen kielitaidon kehittämiseen.

Aloitamme  päivät portugalin oppitunnilla (opettajana kieltenopettaja Portugalista). Sen jälkeen teemme yksin/pareittain/ ryhmässä käytännön harjoituksia tutustuen samalla Sintraan ja ympäristöön.   Yhden päivän vietämme Lissaboniin tutustuen.                  

Majoitumme Casa do Vallessa, Sintrassa. Alue on hieman haasteellinen maastoineen – ylä- ja alamäkineen sekä lukuisten portaiden vuoksi – mutta luonnonkaunis ja täynnä historiaa.

Tule syksyiseen Portugaliin ja innostu kauniista kielestä!

Kurssin hinta puolihoidolla 2 hh 655€ (1 hh lisä 280€) (Jokainen maksaa itse lentonsa)  Tiedustelut ja  ilm.   045 316 7280 /myotatuuli@myotatuuli.org

(varausmaksu 100€)

KIRJOITTAMIS- / TAIDE RETRIITIT

17.3.     10.4.       13.4.

Päivän retriitti - päivä itselle ja rauhoittumiselle. Päivä aikaa etsiä ja löytää. Päivä pysähtymistä ja voimaantumista.
Kirjoittaminen ja / tai maalaaminen auttaa keskittymään ja löytämään omat ajatukset hiljaisuudessa. Pienen harjoittelun jälkeen voi sitten jo kuunnella itseään ja nauttia - hiljaisuudesta! Ja hiljaisuudesta löytyvät ehkä sitten ne etsityt sanatkin.
Päivän retriitin hinta sisältäen ruokailut 37€.

 

Taidekurssit

 

Leila Selmo on herkkä ja innostava opettaja jonka mottona voisi hyvin olla 'kuka tahansa voi oppia'!

Leila opettaa siten, että nekin, jotka uskoivat etteivät ikinä voi piirtää tai maalata huomaavat oppivansa!

 

Näillä tunneilla tärkeintä ei oikeastaan ole millaisia taideteoksia saadaan aikaiseksi vaan se mitä opitaan niitä tehdessä - matka on ikäänkuin tärkeämpi kuin päämäärää. Myötätuuli toivookin, että mahdollisimman moni uskaltaisi tarttua haasteeseen ja tehdä maailmastaan positiivista taiteentekemisen keinoin.

Ilmaisutaito- ja teatterileirit

Aikuisten ilmaisutaitokurssit

Alakouluikäisten leiri (otamme mukaan myös 7-lk) 

 

Äänenkäyttö, esiintymisjännitys, kehon hallinta, esityksen jäsentely ja harjoitettelu... Näihin perehdymme kolmen päivän ajan. Teemme itse ja harjoittelemme valmiita tekstejä, kuuntelemme ja esiinnymme, nauramme ja jännitämme. Hyödyllistä arkielämän ja työelämän tilanteissa kuin myös esiintyessäkin!

Viereinen kuva on lasten ja aikuisten yhteispropjektista.

HYVINVOINTI

 

Voimaantumisviikonloppu rakentuu yhdessä tekemiseen, yhdessä keskustelemiseen (ja usein nauramiseenkin) ja oman itsen peilaamiseen toistenkin kokemusten kautta. Mikä minulle on tärkeää ja mikä minut tekee onnelliseksi ovat tärkeitä kysymyksiä tänä viikonloppuna, samoin kuin myös sen pohtiminen miten voin saavuttaa sen mitä haluan.

 

Hiljentymisviikonloppu taas rakentuu rauhoittumisen ja rentoutumisen ympärille. Ohjatut tuokiot ja yksin rauhoittuminen rakentavat kokonaisuuden joka myös houkuttelee pohtimaan omaa onnellisuutta ja päämääriä. Myötätuulen ympäristö on kuin tarkoitettu rauhoittumiseen – lenkkitossut mukaan ja rennot kävelyt maalaismaisemassa auttavat koko kehoa rentoutumaan – saunan pehmeät löylyt vielä täydentävät kokonaisuuden.

.

Perjantaista sunnuntaihin kestävä retriitti maksaa 166 € sisältäen täysihoidon ja majoittumisen yhdenhengen huoneissa.

 

teatteri (www.myotatuuli.org)
Myötätuuen teatteri 
2 esitystä kesällä 2020:
Tukkijätkät joutsenlammella
6.-17.6.
Vieraat saappaat
18.7. 2.8.

 

Majatalo Myötätuuli  Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
  • w-youtube